Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του ‘Συνδέσμου Φίλων Βοτανόκηπου’. Πρωταρχικοί στόχοι της ιστοσελίδας αυτής είναι η άμεση και έγκαιρη πληροφόρηση σε θέματα που αφορούν τη δράση του συνδέσμου μας, αλλά και η ενημέρωση σε θέματα που σχετίζονται με την κυπριακή βιοποικιλότητα.

Ο ‘Σύνδεσμος Φίλων Βοτανόκηπου’ ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 2010. Όραμα του συνδέσμου είναι η προαγωγή  ευαισθησίας για την προστασία της βιοποικιλίας του νησιού μας. Μεταξύ άλλων, ο σύνδεσμος έχει θέσει ως σκοπό τη φροντίδα, διατήρηση και  ουσιαστική αξιοποίηση του ‘Βοτανόκηπου Δημοτικού Σχολείου Αγίων Αναργύρων’, την προστασία απειλούμενων ενδημικών φυτών, τα οποία απαντούν σε οικοσυστήματα των επαρχιών Λάρνακας και Αμμοχώστου, καθώς επίσης και την καλλιέργεια και ανάπτυξη της περιβαλλοντικής κουλτούρας.

Μέλος του ‘Συνδέσμου Φίλων Βοτανόκηπου’ μπορεί να εγγραφεί οποιοσδήποτε έχει  συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του, αφού   υποβάλει την σχετική αίτηση και καταβάλει τα τέλη εγγραφής και ετήσιας συνδρομής.

Το Διοικητικό Συμβούλιο βρίσκεται στη διάθεσή σας, για θέματα που αφορούν την κυπριακή βιοποικιλότητα και προάγουν τους στόχους του ‘Συνδέσμου Φίλων Βοτανόκηπου’.

JSN Gruve template designed by JoomlaShine.com